icon İçeriğe geç
Zamanı Durduran 12 Saat Modeli - Bonvagon

Zamanı Durduran 12 Saat Modeli

Bonvagon line

Zamanı Durduran 12 Saat Modeli. Hep kazanmak istediğimiz, kaybetmekten hiç hoşlanmadığımız, tadını çıkarmayı çok sevdiğimiz ancak kaybettiğimizde yerine koyamadığımız yegane hazinemizdir zaman.

İnsan doğduğu andan itibaren, zaman ve dolayısıyla hayatı su gibi akıp gitmeye başlar. Mutlak sona doğru geçen her gün hayatımızı anlamlandırırken doğan her güneş yeni bir 24 saatimiz olduğunu bize müjdeler.

24 saat, insanın elindeki zamanın kıymetini daha iyi anlaması için kendi eliyle zamanı dilimlediği halidir. İnsan böylelikle her bir gün elinde 24 saati olduğu bilinciyle daha verimli yaşar ve zamanını bilinçli bir farkındalıkla kullanabilir.

Zamansız Saat Modellerimiz için Tıklayın

Hayatımıza giren yeni iletişim teknolojileri ihtiyaçlarımızı satın almak için geçirdiğimiz zamanı oldukça azalttı. E-ticaretin var olmasıyla, istediğimiz bir ürüne ulaşmak, alternatiflerini bulmak ve incelemek klasik mağaza alışverişine göre çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşmeye başladı. Artık mekandan ve günün hangi saati olduğundan bağımsız olarak güvendiğimiz bir e-ticaret sitesinden alışveriş yapabiliyoruz. Bu gelişmeye ek olarak cep telefonu ve kredi kartı teknolojileri de akıllı telefonların geliştirilmesiyle birlikte e-ticarete çok daha uygun ve güvenli bir hal aldı. Artık günlük ihtiyaçlarımızı dahi cep telefonlarımızdan tedarik eder hale geldik. Böylelikle 24 saatlik zaman dilimini çok daha verimli bir şekilde kullanmak, alışverişlerimizi daha hızlı bir şekilde gerçekleştirip kendimize ve sevdiklerimize daha fazla zaman ayırma fırsatını yakaladık.

Yani zaman kazandık.

Peki e-ticaret siteleri aslında zaman sattıklarının farkındalar mı?

Biz, Bonvagon olarak bunun farkındayız ve tüm ekosistemimizi en değerli ürün olan zamanı, doğru konsept, doğru ürün, doğru iletişim ve doğru tedarik süreçleri ile size kazandırmak için kurguluyoruz. Nasıl mı? Bonvagon müşterilerinin zevklerini, beğeni ve tercihlerini çok iyi analiz etmeye çalışıyoruz. Bunun için hem mağaza satış sistemlerimizden aldığımız geri bildirimleri, hem sosyal medya üzerinden iletişim ve etkileşimi, hem de bize hiç yorulmadan özel yollardan ulaşan müşterilerimizin isteklerini çok ciddiye alıyoruz.

Sattığımız en değerli ürünün Zaman olduğu bilinciyle, ne internet sitemizi ne de mağazalarımızı her ürünle doldurmuyoruz. Hepsi, her şey, ne ararsan, yüzbinlerce ürün ve binlerce tedarikçi gibi terimlerin aslında müşterilerimize zaman kaybı yaşattığının bilinciyle rafine koleksiyonlarımız içindeki ev dekorasyon, kişisel aksesuar, hediyelik eşya ve çeyizlik ürünlerimizi bu doğrultuda özenle seçip satışa sunuyoruz. Ne mutlu bize ki bu yaklaşımı tercih eden ve tarzımızı beğenen müşteri sayımız her geçen gün artıyor.

Bizimle keyifli bir zaman geçirmenizi dileriz.

Resimdeki Ürün Linki

Önceki makale Aydınlatma Seçimi Yaparken Dikkate Almanız Gereken 8 Farklı Avize Tasarımı
Sonraki makale Bonvagon Her Yerde Sen Dizisinde