icon İçeriğe geç
Evinizi Değiştirecek 8 Farklı Avize Tasarımı - Bonvagon

Aydınlatma Seçimi Yaparken Dikkate Almanız Gereken 8 Farklı Avize Tasarımı

Bonvagon line

Evinize bambaşka bir hava katacak olan 8 farklı avize tasarımını salon, bahçe, veya mutfak aydınlatma seçiminize yol göstermesi için beğenilerinize sunuyoruz.

Dünyada yaşamı harika kılan şeyler, şartlar ne olursa olsun size olağanüstü bir deneyim sunmak için bir kilometre daha yürümeyi göze alacak insanlar tarafından yapılır. Danca dilinde bunun için bir söz var; UMAGE. Eğer kendinize UMAGE uygularsanız bunun anlamı fazladan bir şey yapmaya gönüllü olmanız, fazladan çaba göstermenizdir. Ve bu tam da UMAGE'de her gün yapmaya çalışılan şeydir. Zaten eğer aksi olsaydı var oluş sebebine aykırı olurdu.

UMAGE'de İskandinav tasarımının hikayesini her zamankinden daha fazla önemseniyor. Estetiği, sadeliği ve işlevselliği bir bütün olarak birleştirip duyarlı üretim süreçleriyle çevreyi korumaya özen gösteriliyor. Sonuçta sürdürülebilir yönü kuvvetli zarif tasarım aydınlatmalar ve ev dekorasyon aksesuarları ortaya çıkarılıyor. Tüm ürünler, global lojistiği optimize etmek, depolama ve nakliye maliyetlerini azaltmak ve tasarımları daha erişilebilir ve uygun fiyatlı hale getirmek için şık kutularda sunuluyor. Bu süreçte gezegenimizdeki karbon ayak izini en aza indirmek ve çevresel sorumluluk konusuna etik bağlılığı en üst düzeye çıkarmak için çaba gösteriliyor.

Umage: "Güzellik ve sürdürülebilirlik arayışımızla birlikte İskandinav topraklarının büyüleyici manzarasında bulduğumuz benzer uyum ve bütüne katkıyı, kullandığımız her parçada yakalamaya çalışıyoruz. Tasarımlarımızın özünde, Danimarka'nın merkezinde Kopenhag’da bulunan merkezimizi çevreleyen zengin kentsel peyzaj ve bunun ayrılmaz parçası olan ham doğa formları bulunuyor. 2008 yılında başladığımız yolculuğumuzda sürekli büyüyor ve genişliyoruz. Bugün UMAGE, dünya çapında 40 ülkede 2000'den fazla mağazada bulunuyor."

Türkiye’de sadece Bonvagon.com internet sitesinde ve Bonvagon mağazalarında satılan UMAGE, birbirinden özel tam sekiz farklı avize Tasarımı(Acorn, Aluvia, Alva, Carmina, Clava, Cuna, Eos, Silvia) ve renk seçenekleriyle evinize çok farklı bir aydınlatma havası getirmeye hazır. Peki siz İskandinav tasarım harikası bu ürünlerle kendinizi baştan çıkarmaya hazır mısınız?

Önceki makale 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!
Sonraki makale Zamanı Durduran 12 Saat Modeli