icon İçeriğe geç
Bonvagon Köpek Yatakları - Bonvagon

Bonvagon Köpek Yatakları

Bonvagon köpek yataklarına sahip olmanızın birçok faydası var.

Tüylü dostlarınızın gündüz ve geceleri uykuları için idealdir. Yerde yatmaktan farklı olarak köpek yatağı köpeğinizi sıcak tutacak, eklemlerini destekleyecek ve nasırların oluşmasını önleyecektir. Bir kanepe veya insan yatağının aksine, köpek yatakları yavruların kendilerine ait olabilecek özel alanlarıdır. Eğer köpek yavrularını yataklarına yattıklarında severseniz ve bunu eve geldiğinizde bir alışkanlık haline getirirseniz ilerde siz evde yokken geri dönmenizi kapı önünde havlayarak değil, en çok sevgi gördükleri yataklarına yatarak bekleyeceklerdir.

Eğer köpeklerinize karşı alerjiniz varsa, yatağınızın yanında bir yerde uyuması en iyisidir. Köpeğinizin rahat hissetmesi ve tanıdık bir yerde uyuyabilmesi için seyahat ederken köpek yatağını yanınıza alabilir böylelikle kolay uyum sağlamasını ve daha az endişe etmesini sağlayabilirsiniz.

Bonvagon köpek yataklarının yıkanması da genellikle kolaydır, bu da köpeğinizin varsa, pire veya akarlarla enfekte olması veya sadece kokmuş bir şeyde yuvarlanması durumunda hayatınızı kolaylaştırır.


Önceki makale Sevgililer Günü için Özel Hediyeler Bonvagon'da!
Sonraki makale Bolluk ve Bereket için Narları Evinizden Eksik Etmeyin.