icon İçeriğe geç
Annelere Hediye Fikirleri

Annelere Hediye Fikirleri

Hediyeler tamamen birisine onu ne kadar sevdiğinizi ve önemsediğinizi göstermekle ilgili olduğundan, onlar için en doğru hediyeyi seçmek çok önemlidir. Doğum günleri, yıldönümleri, yeni yıl ve daha bir çok özel gün için size biraz ilham vermesine yardımcı olmak amacıyla, annelerinizin sizin için ne kadar önemli olduklarını gösterecek en sevdiğimiz hediye fikirlerini bir araya getirdik.

Hayatımızda çok önem verdiğimiz kadınlar olan annelere hediye seçerken karar vermekte zorlanıyorsanız size yardımcı olalım. Bonvagon.com’da annelere hediyeler sekmesinde bir çok hediye seçeneği bulacaksınız. Bu hediye bazen kolye, anahtarlık, manikür seti, çorap gibi kişisel bir aksesuar olabilir.

Bazen annelere hediye alırken onun evinde her gün kullanabileceği güzel bir Skitso veya Umage marka aydınlatma ya da LED aydınlatmalarla yaşadığı ortamı güzelleştirmesini sağlayabiliriz.

Bazı anneler mutfakta işlevselliğe önem verdiği kadar görselliğe de önem verir. Bu annelere İtalyan SMEG markasının sunduğu şık renklerdeki mutfak aletlerini öneririz. Yine mutfağında kullanacağı şık bir mutfak halısı da iyi bir hediye seçeneği olacaktır.

Yine ikram etmekten pişirmekten sunmaktan hoşlanan annelere hediye fikri olarak masa örtüleri, suplalar, amerikan servisleri uygun olacaktır.

Annelere en özel hediyelerden bir tanesi de ona beş yıldızlı otel konforu yaşatacak %100 pamuk saten Casa Bianca marka nevresim ve havlular olacaktır. Casa Bianca nevresimlerle anneniz her akşam yatağa yattığında rahat bir uyku uyuyacaktır.

Evine ve dekorasyon meraklısı bir anne için neşeli bir kapı önü paspasından, Uşak’taki kara tezgahlarda dokunan modern desenli bir halı veya banyosuna şık bir paspas güzel bir hediye olabilir.

Hediye kadar önemli bir konu da hediyenin paketidir. Güzel bir hediye aldıktan sonra o hediyenin paketine özenmek karşımızdaki kişinin hediyesini açarken duyacağı heyecanı arttırır. Bonvagon.com’da satışta bulunan İskandinav Stili Hediye Paketi Defterinde 10 adet 62 x45 cm ölçüsünde hediye paket kağıdı ve onlarla uyumlu hediye etiketleri içerir. Bu ürünü alarak hediye ambalajlarınızı daha şık bir hale getirebilirsiniz.

Bonvagon.com’da annelere, sevgiliye ve hayatımızdaki en özel kişilere yüzlerce hediye fikri bulabilirsiniz.

Önceki makale Mutfakta İşinizi Kolaylaştıracak Mutfak Aksesuarı Önerileri
Sonraki makale Yepyeni Supla Modellerimiz 2'li Set Halinde Sofralarınıza Geliyor